Laden Evenementen

Verkiezingsprogramma’s door de ogen van jongeren bij het MindLabs-gebouw in de Spoorzone

Informatie
Datum:
07 maart 2023
Tijd:
16:30 tot 18:15
Prijs: Gratis

Op dinsdag 7 maart presenteren lectoren en studenten van Fontys, verkiezingsprogramma’s door de ogen van jongeren. De verkiezingsprogramma’s zijn bij het MindLabs-gebouw in de Spoorzone. Het begint om 16:30 uur en om 18:15 uur is er nog een netwerkborrel. Alle geïnteresseerden zijn welkom, wel even aanmelden.

Steeds meer mensen zien onze regio als fijne verblijfplek. Maar hoe zorgen we in Brabant voor genoeg studenten- en starterswoningen? En waar moeten de datacentra komen? Hoe gaan we zorgen dat we dan ook de mobiliteit slim inrichten? Moeten we meer samenwerken met onze grensregio’s? Hoe gaan we om met water en klimaat, nu we steeds vaker last hebben van droogte en regenbuien? En waar moet je bij het waterschap eigenlijk voor stemmen?

Na een wervelend programma met interviews, analyses en theater weten de bezoekers dat een stem op de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen een stem voor de toekomst is.

Praktische informatie

  • Dinsdag 7 maart;
  • 16:30 uur;
  • MindLabs, Locomotiefboulevard 101-119;
  • Alle geïnteresseerden zijn welkom, aanmelden via deze link.
  • Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nicollette Koot, bel 06-12441668 of stuur een email naar n.koot@fontys.nl