Agenda

Verschillende workshops freerunning zondag 19 september in de fontein op het Stadhuisplein

Wanneer: 19 september 2021 van 13:00 tot 17:00 Waar: Stadhuisplein Entree: Gratis

Verschillende workshops freerunning zondag 19 september in de fontein op het Stadhuisplein

Aanstaande zondag zal de Fontein van Beljon op het Stadhuisplein het decor zijn voor een meerdere freerunworkshops. Daan Seegers van Aquila Movement organiseert dit evenement in samenwerking met de Hall of Fame. Vanaf 13:00 uur kan iedereen van 6 jaar en ouder meedoen aan de workshops en een ‘jam’. Dit alles zal begeleid worden door Jaap Oosterom lid van freerun TeamNL aangevuld met train(st)ers en assistenten van Aquila Movement.

Het evenement

Freerunning is een urban sport die in het teken staat van sprongen, flips en flow. Deze zondag zullen de freerunners laten zien wat zij in hun mars hebben en de Fontein van Beljon staat daarin centraal. Tijdens de workshop kan iedereen van 6 jaar en ouder de basics van freerunning leren en ervaren freerunners zullen tips en tricks delen. Naast de workshops is er ook een jam, waarbij iedereen hun mooiste trucks mag laten zien.

Tijden & Aanmelden

  • Workshop 1 – 13:00 uur tot 13:30 uur
  • Workshop 2 – 13:30 uur tot 14:00 uur
  • Workshop 3 – 14:00 uur tot 14:30 uur
  • Workshop 4 – 14:30 uur tot 15:00 uur

Om je voor een tijdslot aan te melden kun je een mailtje sturen naar info@aquilamovement.com, vermeld hierbij je naam en leeftijd. Er kunnen per workshop maximaal 25 deelnemers mee doen. De minimum leeftijd van de kinderen is 6 jaar. Van 15:00 uur tot 17:00 uur kan je vrij trainen ook wel een open freerun jam genoemd. Om 17:00 zal de dj stoppen met het draaien van muziek en sluit daarmee het evenement af. We hopen er dan met zijn allen een leuke middag van te hebben gemaakt.

Daan Seegers

Een van deze ervaren freerunners is Daan Seegers. Daan is een specialist in grote sprongen en beoefent de sport sinds 2013. Samen met twee vrienden heeft hij Aquila Movement gestart en sindsdien is hij druk bezig met het organiseren van freerunlessen- en evenementen. De Hall of Fame is sinds haar oprichting altijd nauw betrokken geweest bij verschillende urban sports, events en jongerencultuur. DJ Newtune begeleidt de freerunners met de lekkerste deuntjes. Het belooft een spektakel te worden, dus kom vooral langs om te kijken!

Zien we jullie dan?

De organisatie hoopt er met zijn allen een super leuke dag van te maken. Dus kom alleen of lekker met je vrienden. Zorg er in ieder geval wel voor dat je jezelf op tijd inschrijft of in laat schrijven want vol is vol en dit wil je niet missen! Tot dan.

Locatie