Agenda

Veul Gère in concert

(geannuleerd) Veul Gère in Concert 2022

Wanneer: 21 januari 2022 van 19:30 tot 23:59 Waar: Popcentrum 013, Tilburg Entree: Wordt nog bekend gemaakt
Bestel tickets

(geannuleerd) Veul Gère in Concert 2022

Na een jaar zonder enige carnavalsfestiviteiten starten de Brabantse artiesten van Veul Gère het jaar 2022 met veel ambitie en enthousiasme. Het collectief kondigt namelijk een avondvullend programma aan in Poppodium 013 met Veul Gère in Concert. Het initiatief van Veul Gère komt na 15 jaar aan carnavals hits. 

Carnaval is alles voor de vriendengroep die ooit, om zeker te zijn van een mooi carnavalsfeestje, Veul Gère oprichtte. De afgelopen jaren werd carnaval alsmaar mooier, met ieder jaar opnieuw veel pilsjes, grappen en schrijfsessies om tot een prachtige carnavalshit te komen.

Doorgoan

Afgelopen jaar was het een groot gemis, maar ze zaten ook niet bij de pakken neer. Ze maakten samen met vele andere carnavalsartiesten een lied dat troost moest brengen: “Doorgaon” en traden op via een online concert voor vele duizenden kijkers. De positieve reacties gaven zoveel energie dat er meteen weer plannen op kwamen borrelen.

Het idee dat er een jaar is overgeslagen en alles volgens jaar maar eens dubbel en dwars moest worden overgedaan ging niet uit hun hoofd. Dan moest Veul Gère maar het goede voorbeeld geven en het carnavalsseizoen groots én meeslepend openen.

Grootste carnavalsfeest van Nederland

De droom van een concert met veel vrienden moest er dan toch wel eindelijk van komen. Het was nu of nooit! De eerste voorbereidingen – voor wat het grootste carnavalsfeest van Nederland moet worden – zijn getroffen. Het feest zal plaatsvinden op 21 januari 2022, bij Poppodium 013.  Veul Gère & Friends Live gaat daarmee een avondvullend programma worden, om al vijf weken vóór carnaval helemaal in de sfeer te komen. Zie hier de ludieke aankondigingsvideo:

Avond vol pils én lol

Duizenden liefhebbers van carnaval die samen met de mannen van Veul Gère genieten van een avond vol pils en lol: wie had dat 15 jaar geleden kunnen denken toen ze in hun stamcafé de naam Veul Gère bedachten en afspraken nog ‘heeeeuuul’ lang samen carnaval te vieren.

Meer informatie

Alle informatie over het evenement kun je vinden op de website. En jij wil dit toffe carnavalsconcert natuurlijk niet missen. Tickets zijn vanaf 18 april te koop. Natuurlijk vanaf 11.11 uur.

Locatie