Laden Evenementen

Villa Pardoes WinterRun 2022 in Kaatsheuvel

Informatie
Datum:
16 september 2022
Tijd:
08:00 tot 17:00
Prijs: €20
Locatie:Kaatsheuvel
Villa Pardoes WinterRun 2022

De vijfde editie van de Villa Pardoes WinterRun vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 december. Na twee virtuele edities staat er dit jaar eindelijk weer een live editie op de planning. Lees snel verder.

Op zaterdag 17 december start de Villa Pardoes WinterRun vanaf het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Rennen of wandelen? Die keuze is aan de lopers zelf! Met een betoverend parcours langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes. Aangemoedigd door gastgezinnen en vrijwilligers. De Villa Pardoes WinterRun is toegankelijk voor iedereen, van beginneling tot getrainde loper. En natuurlijk is deelnemen belangrijker dan de eindtijd.

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke en unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Een week lang onbekommerd genieten met het hele gezin. Daar gaat het om in Villa Pardoes. Even alles vergeten en samen mooie herinneringen maken.

Maak het verschil met jouw deelname én donatie

Door deel te nemen aan de Villa Pardoes WinterRun zet jij de eerste stap om een mooie bijdrage te leveren aan Villa Pardoes. Met het inschrijfgeld wordt dit mooie sportieve evenement namelijk mogelijk gemaakt. Om zoveel mogelijk gezinnen daadwerkelijk een week in Villa Pardoes te laten verblijven, zijn donaties heel hard nodig! Het verblijf is voor de gezinnen geheel gratis. Een week in de Villa vertegenwoordigt echter een waarde van €2.500,- per gezin. Door middel van een persoonlijke pagina op de website van de WinterRun kan een loper vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail, social media of WhatsApp enthousiasmeren om hun deelname te steunen door een bedrag te doneren.

Meer informatie

Als je je voor 15 oktober inschrijft, betaal je €17,50 inschrijfgeld. Na 15 oktober betaal je €20,- inschrijfgeld. Meer weten over de Villa Pardoes WinterRun? Neem dan een kijkje op website van de Villa Pardoes WinterRun.