Villa Pardoes WinterRun: haal geld op voor Villa Pardoes door mee te rennen

Informatie
Datum:
11 december 2021
Prijs: Gratis

Op zaterdag 11 december staat alweer de 4e editie van de Villa Pardoes WinterRun op het programma. Een sportieve uitdaging om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor Villa Pardoes. Startend vanaf het Anton Pieckplein langs de Efteling en dwars door Villa Pardoes waar gastgezinnen en vrijwilligers de deelnemers zullen aanmoedigen. Inschrijven is mogelijk via de website. Ruim 600 sportievelingen hebben inmiddels al gehoor gegeven aan deze oproep.

Voor alle niveaus

Passend binnen de dan geldende Corona maatregelen, streeft de Villa Pardoes WinterRun ernaar de meest sfeervolle Brabantse winterloop te zijn. Wederom georganiseerd samen met running partner GoRun en toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper. Waarbij deelnemen belangrijker is dan de eindtijd en een medaille als blijvende herinnering natuurlijk niet zal ontbreken. Voor de Villa Pardoes WinterRun (6 – 10 km) kun je je individueel of met een (bedrijven)team inschrijven. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er de KidsRun (600 – 1.000 – 1.500 meter). Ook het parcours voor deze jongste lopers biedt voldoende gelegenheid voor ouders, opa’s en oma’s om hen aan te moedigen.

Villa Pardoes WinterWalk

In navolging van 2019 vindt ook dit jaar de Villa Pardoes WinterWalk plaats. Een populair onderdeel want in tijden van thuisisolatie en restricties zijn we massaal verliefd(er) geworden op hardlopen, maar zeker ook op wandelen. Met dit jaar afstanden van 6 en 10 km een geliefd onderdeel. Ook deze activiteit start en finisht op het Anton Pieckplein.

Sponsorloop

Eenmaal ingeschreven kunnen deelnemers aan de WinterRun, WinterWalk én KidsRun middels hun persoonlijke webpagina vrienden, familie en bekenden eenvoudig via e-mail, social media of bijvoorbeeld WhatsApp enthousiasmeren een bedrag te doneren. Deze pagina biedt de lopers ook de gelegenheid om een persoonlijke motivatie te schrijven.

Villa Pardoes is onvergetelijk

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk …. Villa Pardoes is heel veel. Drie woorden vatten alles treffend samen: een blijvende herinnering!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen en even alles willen vergeten.

Interesse?

Wil jij meedoen en geld inzamelen vo0or Villa pardoes? meld je dan snel aan via de website.