Agenda

Vitaliteitsevent Recharge Yourself in het Spoorpark

Wanneer: 25 september 2021 van 10:00 tot 18:00 Waar: Spoorpark Entree: €29,-
Bestel tickets

Vitaliteitsevent Recharge Yourself in het Spoorpark

Een ééndaags evenement waarbij het draait om vitaliteit en de duurzame gedragsverandering tot een gezonde leefstijl. Tijdens dit vitaliteitsevent willen we de bezoeker niet dat ze enkel een theoretisch praatje horen, of een enkele bootcamp les meedraaien. Op dit event gaat de bezoeker echt stappen maken naar de beste versie van zichzelf!

De bezoeker kan deelnemen aan verschillende activiteiten waarbij diegene in actie komt en gaat werken aan de beste versie van zichzelf. Na het event weet die precies hoe dit door te pakken en kan diegene een vitale leefstijl gaan implementeren. Er komt een tijdschema waarbij de bezoeker de mogelijkheid krijgt om zijn/haar eigen vitaliteit dag samen te stellen door zich aan te melden voor verschillende activiteiten.

Zo zal er een kookmasterclass worden gegeven, kan er worden deelgenomen aan een lekkere pittige workout, kan de ontspanning opgezocht worden met yoga maar kan je ook gaan werken aan routines bij een masterclass. Kortom, genoeg om de eerste stap naar de beste versie van jezelf te zetten!

Programma

Masterclass ‘Mentale Kracht’

Tijdens deze masterclass neemt Ron van Marrewijk je mee in de wereld van Mentale Veerkracht waaruit blijkt dat wij als mens niet zonder de ander kunnen. Ook komen er tools langs die u kunnen helpen mentaal veerkrachtig te blijven of te worden. Bewustwording van het stresssysteem staat tijdens de masterclass centraal. Als je aan het eind tot de conclusie komt dat je iets binnen jouw gedrag duurzaam wilt veranderen, deelt Ron zijn visie met jou daarover. Ron is niet het type van een statige lezing, dus verwacht een heerlijke dynamische masterclass waar je onwijs veel uit kan halen!

Bootcamp & obstacle run

Wil jij jezelf even lekker in het zweet zetten? Dan is deze activiteit ideaal voor jou! Een deel van de tijd zal jij lekker aan het werk worden gezet bij de bootcamp en in het andere deel van de tijd kan jij de uitdaging aangaan bij de obstacle run en jouw grenzen verleggen. Deze activiteit is voor iedereen mee te doen, dus ook als je geen ervaring hebt met bootcamp of als er nog flink gewerkt moet worden aan de conditie, geen paniek voor alle niveaus worden mogelijkheden geboden door de trainers!

Yoga sessie

Wil jij de ochtend even lekker rustig opstarten, het lichaam langzaam warm laten worden en bewustzijn te creëren met body, mind and soul? Dan kan jij ervoor kiezen om samen met Gytha van Soulfull with me deze yogasessie te doen. Gytha weet altijd voor zowel beginners een heerlijke yogasessie te geven als een uitdagende voor de gevorderde yogafanaat.

Lunch

In dit tijdsblok is er ruimte voor een heerlijke lunch. Deze kan je als ad-on worden aangeschaft zodat u zelf hier niet bij stil hoeft te staan die dag en gewoon lekker kan aanschuiven, heerlijk toch? Het is een vegetarische lunch met een soep met een heerlijk sneetje brood en een goed belegde flamküchen. Alle ingrediënten zodat u daarna weer lekker door kan! Toch liever zelf lunch meenemen? Dat is geen enkel probleem!

Masterclass ‘Mindset’

Tijdens deze masterclass gaat Maudy de Bruin (FitWithUs) je meenemen in de waarde van jouw mindset. Hoe kun jij een positieve mindset creëren die jou gaat helpen naar de beste versie van jezelf? Dat zijn vragen waar jij na deze masterclass antwoord op kan geven. Maudy is een brok aan positieve energie en weet met haar praktische aanpak je al snel te enthousiasmeren om aan de slag te gaan

Beach challenges

Tijdens deze beach challenges word jij fysiek en mentaal uitgedaagd. Zo zijn er verschillende spelen welke je gaat spelen waarbij samenwerken, behendigheid en fysieke inspanning mooi bij elkaar komen. Laat je verrassen met een spel king/queen of the beachvolleybal court, Frisbee master & Lord of the Rings of Balance the balls…

Masterclass ‘de kracht van routines’

Estrella en Jordy van Toor (broer en zus) gaan met jou aan de slag met het implementeren van simpele en leuke routines. Als founders van het bedrijf FullCharge helpen zij organisaties en mensen naar de meest succesvolle versie van zichzelf door simpele en leuke routines. Deze masterclass gaat je praktische tools geven waar jij mee aan de slag kan waardoor je dagelijks groeit en geniet en stap voor stap dichter bij de versie van jezelf komt die je wilt.

Masterclass ‘voeding’

In deze masterclass gaat Vivendi Diëtiek samen met jou kijken naar een voedzaam, gezond voedingspatroon dat niet als volhouden voelt. Hoe stel je nu een voedzame maaltijd samen? Waar dien je rekening mee te houden? Hoe zorg je voor voldoende eiwitten? Dit zijn allemaal vragen die aan bod gaan komen tijdens deze masterclass zodat jij geïnspireerd raakt en weet welke aanpassingen jij in jouw voedingspatroon kan maken om deze (nog) beter te maken!

Doel

Het doel (in het kort) van het vitaliteitsevent:
– Bewustwording creëren rondom een vitale en gezonde leefstijl.
– Door middel van inspireren mensen motiveren tot actie.
– Informatie verschaffen omtrent een vitale en gezonde leefstijl.
– Tools meegeven aan mensen om mee aan de slag te gaan.

Locatie:

Spoorpark Tilburg, Hart van Brabantlaan.

 

Locatie