Laden Evenementen

Vlooienmarkt op het parkeerterrein van Vliegveld Gilze & Rijen

Informatie
Datum:
12 juni 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: €3

Op zondag 12 juni wordt er een grote vlooienmarkt georganiseerd op het parkeerterrein van wegrestaurant het Vliegveld te Gilze & Rijen. De Markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op dit grootse terrein kunt u zich prima kunnen vermaken. Er zullen 200 marktkramen opgesteld staan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden. Op deze markt kunt u ook leuke dingetjes aanschaffen om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kun je er bijvoorbeeld Franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegen komen.

Ook verzamelaars kunnen wel het een en ander van hun gading vinden: er zullen een aantal standhouders aanwezig zijn met verzamel- objecten, zoals : oude 78 toeren- platen, oude poppen, ansichtkaarten, postzegels, munten, en andere leuke “ hebbedingetjes”. Op deze markt heb je de ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor je nieuwe inrichting. Dus kom ook op zondag 12 juni, en maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg te beleven op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen.

Meer informatie

De toegang kost €3 voor volwassenen, kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar de markt. Ook parkeren is gratis. Adres: Wegrestaurant ’t Vliegveld – Rijksweg 25 – 5125NB – Hulten ( gemeente Gilze & Rijen ) De locatie van de markt is goed aangegeven middels pijlen, dus je kunt het niet missen! Als je ook eens met een kraampje op deze markt wilt staan, dan kan je bellen met : 0161-456291.