Laden Evenementen

Vlooienmarkt Vliegveld Gilze & Rijen

Informatie
Datum:
31 juli 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00
Locatie:Wegrestaurant ’t Vliegveld Gilze-Rijen

Op zondag 31 juli wordt er een grote vlooienmarkt georganiseerd op het parkeerterrein van wegrestaurant het Vliegveld in Gilze & Rijen. De Markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Lees snel verder.

Op dit grootse terrein kan je je prima kunnen vermaken. Er zullen 200 marktkramen opgesteld staan. Particulieren zullen hier hun overtollige huisraad voor een appel en een ei te koop aanbieden. Op deze markt kan je ook leuke dingetjes aanschaffen om uw buitenplaats, tuin of serre gezellig aan te kleden. Zo kan je er bijvoorbeeld Franse tuinstoeltjes, zinken kuipen, bloempotten, tuinkabouters en kleine meubeltjes tegen komen.

Ook verzamelaars kunnen wel het een en ander van hun gading vinden. Er zullen een aantal standhouders aanwezig zijn met verzamelobjecten zoals oude 78 toeren- platen, oude poppen, ansichtkaarten, postzegels, munten, en andere leuke hebbedingetjes. ! Op deze markt heb je de ideale mogelijkheid om leuke dingen te vinden voor je nieuwe inrichting. Dus kom ook op zondag 31 juli, en maak er een gezellige zondag van, want er valt genoeg te beleven op het parkeerterrein van wegrestaurant Het Vliegveld te Gilze & Rijen.

Meer informatie

Adres : Wegrestaurant ’t Vliegveld – Rijksweg 25 – 5125NB – Hulten ( gemeente Gilze & Rijen )/ De locatie van de markt is goed aangegeven middels pijlen, dus je kunt het niet missen. Als je ook eens met een kraampje op deze markt wilt staan, dan kan je bellen met 0161-456291.