Agenda

Voor wat het waard is

Voor wat het waard is (reprise) – Pieter Derks in Theaters Tilburg (AFGELAST)

Wanneer: 20 oktober 2020 van 19:15 tot 20:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: €27,00
Bestel tickets

Voor wat het waard is (reprise) – Pieter Derks in Theaters Tilburg (AFGELAST)

Dinsdag 20 oktober kun je naar Voor wat het waard is (reprise) van Pieter Derks in Theaters Tilburg. Een nieuwe versie van dezelfde voorstelling. 

Voor wat het waard is

Pieter Derks speelde anderhalf jaar met Voor wat het waard is, en toen gingen de theaters dicht. Hij besloot zodra het kon de draad weer op te pakken, met een nieuwe versie van dezelfde voorstelling. Er zijn liedjes die een nieuwe lading kregen, verhalen die in een ander licht kwamen te staan, actuele grappen die hij niet kon laten liggen.

Verder rekent hij nog steeds af, op zijn eigen vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag, de tijdgeest en met zichzelf. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt

In het kort

  • Wanneer: Dinsdag 20 oktober
  • Aanvang: 19:15 uur tot 20:15 uur
  • Locatie: Schouwburg | Theaters Tilburg
  • Tickets: 1e rang en 2e rang: Normaal €27,00 Ambassadeurs €24,30 | 3e rang: Normaal €23,00 Ambassadeurs €20,70

Locatie