Voorjaarsoperaconcert in Het Cenakel

Informatie
Datum:
26 maart 2023
Tijd:
12:00 tot 15:00
Prijs: 13
Locatie:Het Cenakel Tilburg
het cenakel

Op zondag 26 maart geniet je in Het Cenakel van een voorjaars- en operaconcert, bestaande uit aria’s en duetten. De koffie staat klaar om 12:00 uur en het concert start om 12:30 uur. Er is een pauze tijdens het concert. Op deze zondag is in “Het Cenakel”, Cenakel 1, Tilburg, voor de 20ste keer het Cenakelconcert georganiseerd door Wil van Leijsen, tevens bariton. Medewerkenden zijn Nancy Verschuuren sopraan en Joep Meijer aan de vleugel.

Bij dit 20 jarig jubileum hoort u naast het repertoire dat u van ons nog niet hebt gehoord ook wat  drie oude toppers uit de afgelopen jaren uitgevoerd zoals het bekende verleidingsduet van Don Giovanni uit de gelijknamige opera van W.A. Mozart, ook het bekende duet uit “La traviata” van G. Verdi komt voorbij, Summertime van G. Gerschwin en het duet van Porgy and Bess uit diens gelijknamige opera. Een tipje van de sluier is dat we uit de opera “Thaïs van J. Massenet ook een duet uitvoeren waarvan de melodie in de begeleiding te herkennen is als het  wereldberoemde Méditation van de componist J. Massenet. .  Uit “Der Waffenschmied” het duet tussen de graaf en Marie waarbij deze tweede elkaar in de maling nemen. Het laatste tipje van de muzikale sluier voor 26 maart is dat er ook een aria en duet uitgevoerd  wordt van een  onterecht   minder bekende opera van Donizetti, nl: “La Favorita” . De melodieën uit deze opera zijn namelijk prachtig.

Meer informatie

Kaarten € 13,00 p.p. in de voorverkoop te bestellen onder tel. nr. 013-5445455, of per e-mail: wilvanleijsen@home.nl
Op de dag zelf zijn kaartjes voor € 15 euro p.p. verkrijgbaar aan de kassa, evenals de gereserveerde kaartjes die bij de kassa op naam in een envelop klaarliggen.

Parkeren op terrein van Forward Advocaten direct aan de overkant van het Cenakel of op het transferium achter het Bastionhotel.

Contactpersoon: Wil van Leijsen

Tel. 013-5445455 of 0610512798