Laden Evenementen

Voorleeshalfuurtje bij Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
18 november 2021
Tijd:
10:00 tot 10:40
Prijs: Gratis

Op donderdag 18 november wordt er weer voorgelezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is gratis en is iedere derde donderdag van de maand om 10:00 uur. Peuters en hun ouders, opa’s of oma’s zijn van harte welkom. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder voor alle info.

De ochtend

Voor het voorleeshalfuurtje van 18 november heeft de bibliotheek een speels boek klaarliggen met hele leuke attributen. Ze gaan voorlezen uit het prentenboek ‘Moppereend’. Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en ze heeft niemand om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Kunnen hond, varken, schildpad, geit of konijn haar opkikkeren?

Belangrijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Interesse

Toegang voor deze ochtend is gratis maar het is wel belangrijk dat je je via het volgende mailadres aanmeld: wagnerplein@bibliotheekmb.nl.

Levenslied 2023