Laden Evenementen

Voorleeshalfuurtje bij Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
20 januari 2022
Tijd:
10:00 tot 10:30
Prijs: Gratis

Op donderdag 20 januari wordt er voorgelezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10:00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Lijkt het jou leuk om hier samen met je kind naar toe te gaan? Lees dan snel verder voor alle info.

Het verhaal

Vos gaat een stukje rijden met zijn loopauto: door kuilen, over stenen, wobbel-bobbel, nog een hobbel. En door plassen – spitter spatter spet! Vos heeft het zo naar zijn zin, hij merkt helemaal niet dat de muis achterop springt. En de mol en de kever…..Ben je benieuwd wie er nog meer met vos meereizen? Kom dan samen met je kind luisteren en meedoen.

Waarom voorlezen?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl. De toegang van deze ochtend is gratis.