Laden Evenementen

Voorleeshalfuurtje bij bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
10:00 tot 10:30
Prijs: Gratis

Op donderdag 21 oktober gaan we weer voorlezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10:00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Deze donderdag

Het voorleeshalfuurtje van 21 oktober staat helemaal in het teken van de herfst. We gaan voorlezen uit het prentenboek : “Wat nu, Olivier?”.

Wat nu, Olivier?

In de tuin voor zijn huis ziet beertje Olivier een mooi geel blad. Hij rent erachteraan, de heuvel af, helemaal tot de rand van het bos. Dan is het blad ineens verdwenen. En….Oliviers huis ook…hij is verdwaald. Hoe vindt hij de weg naar huis terug?

Kom je luisteren en meedoen? Misschien kun jij beertje Olivier helpen.

Waarom voorlezen?

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

Interesse?

Wil jij hier bij zijn? Aanmelden kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl. De toegang is gratis en het begint om 10:00 uur.