Laden Evenementen

Voorleeshalfuurtje in de bibliotheek op het Wagnerplein

Informatie
Datum:
16 december 2021
Tijd:
10:00 tot 10:30
Prijs: Gratis

Op donderdag 16 december wordt er voorgelezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Lijkt het jou leuk om hier met je kind naar toe te gaan? Lees dan snel verder!

Kerst met Fien en Milo

Fien en Milo gaan een kerstboom kopen, want het is bijna Kerstmis. In de tuin maken ze eerst nog een sneeuwpop. Daarna gaan ze binnen de kerstboom versieren. Fien en Milo kiezen kerstballen, slingers en een piek voor in het topje van de boom. Maar als de kerstboom klaar is, is Milo plotseling verdwenen…. Waar kan hij nu toch zijn?

Interesse?

Kom je luisteren en meedoen? Misschien kun jij helpen om Milo te vinden? Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Aanmelden kan telefonisch op 013-5470855 of door te mailen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl. De toegang is gratis.