Laden Evenementen

Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
15 december 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Op donderdag 15 december wordt er voorgelezen aan peuters in de Bibliotheek Wagnerplein. Het voorleeshalfuurtje is iedere derde donderdag van de maand om 10.00 uur en is gratis. Peuters en hun ouders of opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Voor het voorleeshalfuurtje van 15 december hebben we een heel toepasselijk prentenboek klaarliggen: “Winter met Fien en Milo”. Lees snel verder.

Winter met Fien en Milo

In de voorleeskist zitten, naast het prentenboek van Pauline Oud, allemaal leuke attributen uit het boek. Het is winter. Fien en Milo gaan de vogeltjes voeren in de tuin. Zullen ze hun slippers aantrekken of warme laarzen? En wat nemen ze mee voor de vogels? Als ze buiten zijn, begint het te sneeuwen. Nu kunnen ze fijn sleeën en een sneeuwpop maken!

Meer info

Ze starten met het verhaal over Fien en Milo en daarna mogen de kinderen actief meespelen met de materialen uit de voorleeskist. Kom je luisteren en meedoen? Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Het is natuurlijk erg gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Aanmelden is niet nodig. De Bibliotheek Wagnerplein: Wagnerplein 4 , donderdag 15 december om 10.00 uur.