Laden Evenementen

Voorleesuurtje voor peuters in de Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
19 mei 2022
Tijd:
10:00 tot 10:30
Prijs: Gratis
Locatie:Bibliotheek Wagnerplein
voorleesuurtje bibliotheek wagnerplein

Vanaf donderdag 19 mei is er elke donderdag van de maand in de Bibliotheek Wagnerplein een voorleesuurtje voor peuters. Er wordt elke keer voorgelezen uit een mooi kinderboek. En weet je…. je mag zelf ook een beetje meedoen! Iedere maand is er weer een ander thema met leuke attributen of handpopjes die daarbij passen. Lees snel verder. 

Voorlezen voor peuters

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Daarom nodigt Bibliotheek Wagnerplein iedereen uit om gezellig te luisteren naar een mooi verhaal!

Over Bibliotheek Midden-Brabant

De Bibliotheek Midden-Brabant is de grootste openbare Bibliotheek van Noord-Brabant. Wij verzorgen het bibliotheekwerk voor de ruim 365.000 inwoners uit de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk en Waalwijk. We zijn allang niet meer alleen een plek waar boeken uitgeleend worden. Bij ons kun je op allerlei manieren kennis en verhalen vinden, creëren en delen. We werken hierin samen met allerlei partners uit de stad en regio. En we zijn niet alleen actief in onze vijftien vestigingen, maar ook op andere plekken, dichtbij de inwoners, zoals bijvoorbeeld op scholen en in wijkcentra.

Overige informatie

Elke derde donderdag van de maand vindt er in de Bibliotheek Wagnerplein een voorleesuurtje plaats. Deze zal beginnen om 10:00 uur en eindigen om 10:30 uur. Aanmelden voor dit voorleesuurtje is gratis en kan door een mail te sturen naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl.