Laden Evenementen

Voorlezen bij de LocHal: Kom luisteren, proeven en genieten met het boek “Smaakspoken”

Informatie
Datum:
27 oktober 2021
Tijd:
15:00 tot 15:45
Prijs: Gratis

Op woensdag 27 oktober in de herfstvakantie kunnen kinderen tussen de 6 en 9 jaar komen luisteren naar het boek Smaakspoken? Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder.

Smaakspoken

Op woensdag 27 oktober in de herfstvakantie kun je in de jeugdafdeling van de Bibliotheek LocHal genieten van de geheimzinnige wereld van de zeven smaken. Kinderboekenschrijver Daan Faber en illustrator José Luis García Lechner van het kinderboek Smaakspoken zullen deze middag een tipje van de sluier doen. Aan de hand van een spannend verhaal worden alle smaakpapillen uitgedaagd. Want om te leren koken en chef te worden, moet je eerst leren proeven!

Tijdens deze middag is er ook de mogelijkheid om een gesigneerd boek van de Smaakspoken te kopen. Dit programma is aansluitend aan het Spoorlezen. Kijk hier ook het Spoorleesjournaal. Dit programma wordt u aangeboden door de Bibliotheek LocHal in samenwerking met de kookboekenwinkel 63 Graden.

Interesse?

Wil jij hier naartoe met je kind? Ga dan naar de website van LocHal voor meer informatie en meld je aan. Het vindt plaats op woensdag 27 oktober van 15:00 tot 15:45 in de jeugdafdeling van de LocHal. Toegang is gratis en het is voor kinderen van 6 tot 9 jaar.