Laden Evenementen

Voorproefje op jouw nieuwe baan: open dag bij Van Geloven

Informatie
Datum:
29 april 2022
Tijd:
09:00 tot 21:00
Prijs: Gratis

Op 29 april opent Van Geloven de deuren tijdens de open dag van 09:00 uur tot 21:00 uur. Benieuwd naar het verhaal achter al de snacks en een voorproefje op misschien wel jouw nieuwe baan? Van Geloven neemt je graag mee in de wereld van de snacks! Ontdek, zie en ervaar het verhaal achter Van Geloven. Tijdens de open dag krijg je een rondleiding door de fabriek. Dit is het perfecte moment om te kijken of Van Geloven jouw nieuwe werkgever wordt. Je hebt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken en om al jouw vragen te stellen. Er zal ook een snackkraam zijn waar je kunt genieten van een snackje en een drankje.

Over Van Geloven

Ben jij een echte liefhebber van snacks zoals bijvoorbeeld een kroket? Grote kans dat je dan wel eens een snack van Van Geloven hebt gegeten. Van Geloven produceert namelijk snacks voor wel 12 verschillende merken. Het Tilburgse bedrijf is al jaren een grote werkgever in de regio en hecht waarde aan het familiegevoel binnen het bedrijf. Met goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige werksfeer zorgt Van Geloven goed voor het personeel.

Ben je nu al nieuwsgierig en wil je een voorproefje van hoe de werksfeer is bij Van Geloven? Wij laten het je zien in onderstaande video waarin Gina een dagje meeliep met de werknemers van Van Geloven:

We spraken nog meer gezellige werknemers van Van Geloven. Hier vind je het interview met sitemanager Nicole Brants. Ook spraken we operator Mario. Dat interview kun je hier vinden!

Enthousiast?

Op 29 april openen we onze deuren van 09:00 uur tot 21:00 uur. Het enige wat jij hoeft te doen, is jezelf aanmelden via deze website. Wil je iemand mee nemen naar de open dag? Geen probleem! Schrijf jezelf en jouw +1 in voor de open dag en wie weet loop jij de deur uit met een baan aanbod! Alvast een blik werpen op de openstaande vacatures van Van Geloven? Je vindt ze hier!