Laden Evenementen

Voorronde Kleintje Hollands soundmix bij Hotel De Druiventros

Informatie
Datum:
05 maart 2023
Tijd:
12:30 tot 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:Druiventros Hotel en Partycentrum

Op zondag 5 maart is de voorronde van Kleintje Hollands soundmix bij Hotel De Druiventros. De voorronde is van 13:00 uur tot 17:00 uur en de zaal is om 12:30 geopend. Hotel De Druiventros bevindt zich aan de Bosscheweg 11 in Berkel-Enschot. De entree is gratis!

Over Kleintje Hollands soundmix

Kleintje Hollands soundsmix en de playbackshow wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking is inmiddels een begrip voor Tilburg en omstreken. Jaarlijks schrijven talloze enthousiastelingen zich in om aan de voorronde mee te kunnen doen. Voor de 24e keer is Stichting Kleintje Hollands van start met de voorbereidingen.

Een evenement dat ondertussen een ‘vaste ‘ kern kent, een groep trouwe fans en heel wat vrijwilligers. Dat is de basis om jaarlijks na iedere finale weer met plezier naar het volgende moment uit te kijken. En vergeet de onvermoeibare deelnemers niet. Kleintje Hollands is hun feest, het dak gaat eraf bij Hotel De Druiventros!

5 maart is ook de grote bekendmaking voor de 12 beste die doorgaan naar de finale, die zoals elk jaar weer op de Heuvel zal plaatsvinden.

Praktische informatie

  • Zondag 5 maart;
  • Hotel De Druiventros, Bosscheweg 11 in Berkel-Enschot;
  • 13:00 uur tot 17:00 uur, zaal open vanaf 12:30 uur;
  • Gratis entree.