Laden Evenementen

Voorstelling “Boys won’t be boys” bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
05 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €12,50

Op 5 november zie je de voorstelling “Boys won’t be boys” bij  Schouwburg Concertzaal Tilburg. Een avond waar stereotypes worden doorbroken. Kaartjes zijn te koop vanaf €12,50. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

Boys won’t be boys

Boys won’t be boys is een wervelende collage van jongens en mannen. Ze laten zien dat het stoer is om je (als man) kwetsbaar op te stellen en doorbreken hiermee de welbekende stereotypen. Ze zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen over hun persoonlijke levens. “Er komen zo veel reacties en verhalen van mensen binnen dat we die graag een podium willen geven. Wanneer je je openstelt werkt dat verbindend”, aldus Rikkert van Huisstede.

De ontwapenende presentator en initiator Rikkert van Huisstede zingt liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. Hij heeft niet alleen een fantastische zangstem maar ook een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 5 november en kaartjes zijn te koop vanaf de €12,50.