Agenda

kluizenaar

Voorstelling “Folk & Fools” bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 16 oktober 2021 van 20:30 tot 21:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Voorstelling “Folk & Fools” bij De Nieuwe Vorst

Op zaterdag 16 oktober kun je bij de Nieuwe Vorst naar de voorstelling “Folks&Fools . In Folks&Fools bespelen Maxim Storms en Lobke Leirens de mythe van de zondebok. Ze transformeren zich tot twee onbezonnen figuren, uitverkoren door hun stam om een noodlottige queeste te vervullen. Lijkt dit jou wat? lees dan verder.

Folks&Fools

Dapper falend volgen de schelmen elkaar langs wreedaardige versperringen in een buitenaards universum. Folks&Fools is een raadselachtig brouwsel vol legendarische kreten, kosmische schobbejakken, opgefokte bourgeoisie en primaire vernieuwers in verval.

Lobke Leirens en Maxim Storms

Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel het komische als het duistere. Op Theater aan Zee editie 2014 excelleerden ze al met de labyrintvoorstelling KROCHT, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri. In 2017 maakten ze Another One. Daarin ging een stilgevallen echtpaar aan de hand van masochistische rituelen op zoek naar een manier om zichzelf en de ander te overstijgen. Another One werd geselecteerd door Circuit X 2017 en tourde in binnen- en buitenland. Na hun selectie door Big In Belgium 2018 werden ze in Schotland bekroond met de prestigieuze Total Theatre Award. Hun meest recente voorstelling Happy Hour scoorde opnieuw hoge ogen. Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen kneedden ze zichzelf tot twee uit de kom geslagen figuren.

Interesse?

Wil jij hierbij zijn? Het vindt plaats op zaterdag 16 oktober om 20:30 bij De Nieuwe Vorst. Een normaal kaartje kost €17,-, maar de prijzen verschillen. De kaartjes zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie