Laden Evenementen

Voorstelling ‘Het Grote Grand Prix Circus’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
05 maart 2022
Tijd:
20:15 tot 22:30
Prijs: Variërend

Op zaterdag 5 maart komen Tom Coronel, Rob Kamphues & Rob van Gameren met hun voorstelling ‘Het Grand Prix Circus’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Lijkt het jou gaaf om deze voorstelling bij te wonen? Lees dan snel verder voor alle informatie en bestel je tickets want dit wil jij niet missen!

De voorstelling

Op veler verzoek, en voor het eerst in Tilburg: een theateravond over Formule 1 met niemand minder dan Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel. Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de Formule 1 (maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur) neemt het publiek mee achter de schermen van de autosport. In zijn slipstream Rob van Gameren, sidekick en wandelende Formule-1-encyclopedie, waarvan iedereen zich afvraagt of hij écht alle uitslagen uit zijn hoofd kent en of hij écht nog bij zijn moeder woont. Als klap op de vuurpijl geeft Tom Coronel acte de présence. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling bij te wonen? Dat kan! kaarten zijn gemakkelijk en snel te bestellen via de website. De kosten verschillen tussen €27,50 en €21,-. De voorstelling start om 20:15 uur. De eindtijd is tot op heden nog onbekend maar dit zal tussen 22:00 en 23:00 uur zijn.