Laden Evenementen

Voorstelling ‘Kind met traan’ van Giovanni Brand

Informatie
Datum:
27 januari 2022
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: Variërend

Op donderdag 27 januari is het tijd voor de voorstelling: Kind met traan. Giovanni Brand komt deze dag naar De Nieuwe Vorst. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling bij te wonen? Lees dan snel verder voor alle info en bestel je kaarten!

De voorstelling

Giovanni Brand onderzoekt zijn Roma-roots en opent werelden die normaal gesloten blijven. Een zoektocht vol (voor)oordelen, voorspellende dromen en familieliefde. Waan je in de wereld van de woonwagenbewoners, maar laat je schoenen bij de deur staan.

Zijn oma groeide op op het woonwagenkamp en sinds kort weet hij dat hij afstamt van de Roma. Toen hij uit de kast kwam, voelde het alsof dat deel van hem op het woonwagenkamp niet mocht bestaan. In Zigeunerkind met traan vraagt Giovanni Brand zich af: als je afstam  van de Roma, mag je je dan ook Roma voelen en noemen, ook al ben je al meer dan tien jaar niet meer op het woonwagenkamp geweest? En klopt het dat je niet welkom bent op dat woonwagenkamp als je uit de kast bent gekomen? En worden Roma op hun beurt door de hele wereld met de nek aangekeken?

Interesse?

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling bij te wonen? Dat kan! Kaarten voor deze voorstelling kosten maar €17,-, vroege vogels betalen €12,- en studenten en personen jonger dan 25 jaar betalen slechts €10,-. Kaarten bestel je gemakkelijk via de website. De voorstelling start deze avond om 20:30 uur.