Agenda

Dirk Scheele

Voorstelling kinderpopster Dirk Scheele bij Theaters Tilburg (2+)

Wanneer: 5 juli 2020 van 14:00 tot 15:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €8,50
Bestel tickets

Voorstelling kinderpopster Dirk Scheele bij Theaters Tilburg (2+)

Theaters Tilburg opent vanaf 1 juli weer haar deuren voor publiek met een zomerprogramma! Kleinschalige voorstellingen, voor maximaal 100 gasten, in een veilige omgeving. En dat maximale aantal gasten kan ook een voordeel zijn. Zo kun je gezellig met een klein gezelschap samen met je kids komen luisteren naar liedjes van Dirk Scheele. 

Z’n leukste liedjes

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders.

In het kort

  • Zondag 5 juli
  • 14.00 en 15.00 uur
  • Tickets: €8,50

Locatie

Reageer op dit bericht