Voorstelling ‘Looking for Habibi’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
19 mei 2022
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: 17,-
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst
Looking for Habibi

Looking for Habibi is een aaneenschakeling van aanstekelijke scènes over de betekenis van liefde in ons leven. Van de passionele liefde voor een medemens, via de onvoorwaardelijke voor een kind, tot de universele voor onze aardbol.

Wat kun je verwachten?

“Wat is de plaats van liefde in ons leven en volgen we ons hart, onze ratio, onze lust, onze passie? We kijken naar Symposium van Plato: is liefde de vervulling van het verlangen of het verlangen op zich? Is het een economische ruil van behoeftes of een romantische samensmelting van verwante zielen? Zijn we op zoek naar onze verloren wederhelft? We pakken Bruno Latour erbij: welke rol speelt liefde in de verhouding tot onze leefomgeving? Leven we samen met de aarde als onze levenspartner of exploiteren we haar als een hoer?”

Zo begint en eindigt de voorstelling met liefde. Van particulier naar globaal, van persoonlijk naar maatschappelijk. Het is een voorstelling die ontroert en verontrust, doet nadenken en lachen, die banaal is én poëtisch.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Een ticket kost €17,- en zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst. Het vindt plaats op 19 mei om 20:30 uur.