Laden Evenementen

Voorstelling ‘Mijn man begrijpt me niet’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
25 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op donderdag 25 november spelen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Tanja Jess in de voorstelling ‘Mijn man begrijpt me niet’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast een drankje kan halen en rustig plaats kunt nemen. Lees snel verder voor alle info!

De voorstelling

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus Help, mijn man begrijpt me niet. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien. Een voorstelling met herkenbare situaties, bomvol zwarte humor, vriendschap en ontroering.

Cast

  • Cast; Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser & Tanja Jess;
  • Regie; Bob Maclaren;
  • Tekst; Marjolijn van Kooten;
  • Castwissel; Anouk Maas kan vanwege andere verplichtingen niet meespelen. Ze wordt vervangen door Puck Pomelien Busser.

Interesse

Lijkt het jou tof om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten kosten €29,50 voor de eerste rang, €23,50 voor de tweede en €21,00 voor de derde rang. De voorstelling zal van 20:15 tot 21:30 uur duren.