logo
Laden Evenementen

Voorstelling ‘Nacht in Tilburg’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
05 mei 2022
Tijd:
20:30 tot 21:30
Nacht in Tilburg

Tijdens de nachten in Tilburg gebeuren de vreemdste dingen. In elk geval in De Nieuwe Vorst. Twee inwoners van Tilburg spelen tussen professionele acteurs mee in een voorstelling over ontmoeting en eenzaamheid. Nacht in Tilburg is een mooie, grappige en ontroerende belevenis. Kom kijken, ga de bijzondere nacht in en de ontmoeting aan.

Wat kun je verwachten?

In de schemering, op een schijnbaar toevallig moment, komen vijf onbekenden elkaar tegen in een ruimte die ooit een stadsplein was. Terwijl de muziek van de maan aanzwelt, proberen ze te ontdekken hoe ze hier terecht zijn gekomen. Onderwijl tasten ze elkaar af, krijgen de slappe lach, en raken verstrikt in een grotesk drama dat leidt tot het bizarre idee om met elkaar iets groots en onvoorstelbaars teweeg te brengen.

Om niet alleen een voorstelling over ontmoeten te maken, maar zichzelf ook bloot te stellen aan ontmoetingen gaat ze de wijken van de verschillende speelsteden in om met bewoners van de stad te praten over de grote thema’s van het leven: verlangen, eenzaamheid, liefde, twijfel, geluk en de dood. Deze gesprekken bepalen mede de inhoud en vorm van de voorstelling.

En om zichzelf en haar performers bloot te blijven stellen aan nieuwe ontmoetingen, doen per speelstad drie van jouw eigen stadsgenoten mee.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Een ticket kost €12,- en zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst.