Agenda

kluizenaar

Voorstelling Scènes bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 14 oktober 2021 van 20:30 tot 21:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Voorstelling Scènes bij De Nieuwe Vorst

Op donderdag 14 oktober kun je bij De Nieuwe Vorst naar de voorstelling “Scènes”. Een voorstelling over een wit monogaam huwelijk. Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder.

Scènes

Scènes is geïnspireerd door Scènes uit een Huwelijk van de Zweedse cineast en schrijver Ingmar Bergman. De tekst is inmiddels 50 jaar oud en is een iconische schets van het witte, westerse kerngezin en de zoektocht naar verbinding binnen en buiten het monogame huwelijk.

Twee jonge spelers, twintigers, proberen te achterhalen hoezeer ze worden bepaald door het geweld van de norm. Ze kruipen in de huid van Johan en Marianne, gehuwde veertigers die gevangen zitten in geërfde genderrol-patronen en getekend zijn door ontgoocheling, angst en frustratie.

In een reeks baldadige koppeltherapie sessies wordt de witte, westerse, monogame normaliteit opgezocht, uitvergroot, uitgedaagd en opengebroken op zoek naar ruimte voor liefde. Liefde blijkt de poging om de kracht van de gewoonte te weerstaan.

 Interesse?

Wil jij hierbij zijn? Het vindt plaats op donderdag 14 oktober om 20:30. Een normaal kaartjes kost €17,-, maar de prijzen verschillen. De kaartjes zijn te bestellen via de website van De Nieuwe Vorst.

Locatie