Voorstelling “Twee oude vrouwtjes” bij de Schouwburg

Informatie
Datum:
24 mei 2024
Tijd:
20:30 tot 21:25
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg

Op 24 mei kun je de voorstelling “Twee oude vrouwtjes” zien bij de Schouwburg!

Na vier voorstellingen naar zijn werk en een jarenlange samenwerking met meesterverteller Toon Tellegen, is Thomas, Sacha en Jos terug in het theater met de voorstelling: Twee oude vrouwtjes. Een collectie van korte liefdesscènes over menselijk verlangen in de nadagen van het leven. Een herkenbare, oergeestige en poëtische voorstelling over levens die eindigen, gemis en dat liefde in vele vormen voorkomt, maar boven alles universeel is.

De verschillende koppels kunnen niet zonder elkaar, maar met elkaar is het zo nu en dan ook niet alles. Ze houden zoveel van elkaar dat ze er bijna ongelukkig van worden. De twee vrouwtjes beminnen en bevechten elkaar, ze hemelen elkaar op en verachten elkaar. Hoe het ze vergaat is in elke scene, vol verlangen en weemoed, humor en tragiek, steeds verrassend anders.

Meer informatie

  • spel Thomas van Ouwerkerk, Sacha Muller en Jos Nargy tekst Toon Tellegen tekstbewerking Jos Nargy eindregie Ramses Graus vormgeving Hiske de Goeje i.s.m. Thomas van Ouwerkerk e.a.

Of deze voorstelling een pauze heeft is nog onbekend. Voor meer informatie en tickets kun je terecht op de website van de Schouwburg.