Laden Evenementen

Voorstelling van Nasrdin Dchar bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
20 februari 2022
Tijd:
15:00 tot 20:00
Prijs: Variërend

Op zondag 20 februari komt de voorstelling Nasdrim Dchar naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Nasrdin Dchar bekend van onder andere Mocro Maffia, De 12 van Oldenheim en vele andere series en films doet deze avond een boekje open en vertelt over wat hij nou precies belangrijk vindt. Lijkt het jou tof om hier naar toe te gaan? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

Nasrdin vertelt op ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw. Hij neemt het publiek mee in zijn leven; zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland, zíjn land. Deze familiekroniek is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde. Drie intieme verhalen, eerlijk en met humor gebracht. In Oumi (vertaald: mijn moeder) speelt Nasrdin zijn moeder en mét haar een hele generatie Marokkaanse vrouwen. In DAD (vertaald: vader) speelt Nasrdin zijn vader, en gaat de dialoog met hem aan. Daarnaast staat hij stil bij zijn eigen vaderschap. Een voorstelling over generaties en over emigratie. Over toen, nu en straks. In JA, het laatste deel van de familiekroniek, toont Nasrdin hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn. Hij vertelt het verhaal van de liefde tussen hem en zijn vrouw Amy. Een reis langs continenten en culturen, zijn eigen zoektocht naar volwassenheid en vooral naar de liefde en de verbinding.

Programma

  • 15:00-16:00 uur Oumi;
  • 16:00-16:30 uur pauze;
  • 16:30-16:45 uur inloop;
  • 16:45-17:45 uur DAD;
  • 17:45-18:45 uur pauze;
  • 18:45-19:00 uur inloop;
  • 19:00-20:00 uur JA.

Interesse?

Lijkt het jou tof om naar deze 5 uur lang durende voorstelling te gaan? Dat kan, er zijn namelijk nog kaarten. Bestel de kaarten gemakkelijk via de website en zorg dat je dit niet mist.