Laden Evenementen

Vormen van Opdringerigheid – Collectief Het Paradijs in De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
16 maart 2022
Tijd:
00:00 tot 00:00

Op woensdag 16 maart komt collectief Het Paradijs naar De Nieuwe Vorst met hun nieuwe voorstelling. Na Paradijsvertraging en de Parade voorstelling over opdringerigheid duiken we nu nóg dieper in het thema OPDRINGERIGHEID!

 Wat je kunt verwachten

Acht personages zitten elkaar letterlijk op de lip tijdens een absurde metrorit, en wanneer de metro crasht worden de personages naar hun privésfeer gelanceerd. De opdringerigheid volgt ze tot in hun slaapkamers waarin de overprikkeling van de buitenwereld een weg naar binnen knalt. Er rest hen nog maar één laatste toevluchtsoord. Maar hoe veilig is deze plek?

In een samenleving waar Fake News, polarisatie en de oproep tot ‘verbinding’ steeds wanhopiger klinkt, kunnen we misschien niet anders dan ons met de beste bedoelingen aan elkaar opdringen. Bij deze voorstelling hebben we per akte nauw samengewerkt met theatermaker Ko van den Bosch, bewegingskunstenaar Jakop Ahlbom en choreograaf Nicole Beutler.

Tickets?

Nieuwsgierig geworden naar deze voorstelling? Bestel dan je tickets via deze website. De voorstelling start om 20:30 uur.