logo
Laden Evenementen

Vrijmarkt op Koningsdag bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
27 april 2022
Tijd:
11:00 tot 18:00
Locatie:Het Witte Kasteel

Op Koningsdag, woensdag 27 april, wordt bij Het Witte Kasteel een ‘vrijmarkt’ gehouden, waar alle kinderen tot en met 12 jaar aan kunnen deelnemen. Natuurlijk zijn ook alle ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en andere belangstellenden van harte welkom. Wij hopen op een spontane deelname! Vanaf 11 uur ben je welkom op de buitenplaats (de parkeerplaats) bij Het Witte Kasteel. Een lekker glaasje ranja en iets lekkers staat voor jullie klaar.

Een vrijmarkt houdt in dat je allerlei spullen waar je zelf mee uitgespeeld bent of waar je zelf geen gebruik meer van maakt, voor een zakcentje kunt verkopen. Daarmee kun je sparen voor iets wat je zelf graag zou willen aanschaffen of je kunt het natuurlijk aan een ander goed doel besteden.

Muziek op het terras

Koningsdag in Loon op Zand krijgt dit jaar geen officiële opening van de diverse activiteiten. Met de vrijmarkt en gezellig muziek in de middag op het terras vanaf 15:30 uur hopen wij van Het Witte Kasteel een oude traditie ook dit jaar weer mogelijk te maken.

 

Woonsfeer Tilburg