Laden Evenementen

‘Wachten op Godot’ van De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
22 juni 2022
Tijd:
20:15 tot 22:15
Prijs: €12

Wachten op Godot (1953) van Samuel Beckett was bij zijn verschijning onmiddellijk een klassieker. Niet alleen omdat het de naoorlogse verwarring en onzekerheid zo scherp wist te verwoorden, maar ook en vooral omdat het in één klap het theater voorgoed veranderde. Bijna 70 jaar na publicatie buigt Olympique Dramatique zich over dit stuk dat tegelijk klucht, vaudeville, tragedie en pure slapstick is.

Ze zitten er nog steeds. Bij hun boom. Vladimir en Estragon. Mét bolhoed. Te wachten op iemand die Godot heet. Hoe lang ze al aan het wachten zijn, weten ze niet. Ook niet of ze wel op de juiste plek zitten. En al evenmin weten ze wie Godot is en wat die hen zou moeten komen vertellen. Wat ze zich herinneren, zijn enkel flarden van een wereld die er niet meer is. En het enige wat ze hebben is tijd. Veel tijd. Om te discussiëren. Om ruzie te maken. Om na te denken. En vooral om zich te vervelen.

Meer informatie

Meer informatie over het evenement? Kijk dan even op de website. Let op! Ticketverkoop loopt via de site van De Warande. Deze voorstelling is op locatie in Ravels (België) en duurt 2 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €12 en zijn hier te vinden.