Agenda

snelwandelen

Wandel mee voor de Nationale Diabetes Challenge in de Reeshof

Wanneer: 8 juni 2021 tot 26 oktober 2021 Waar: Heyhoef Entree: €40 voor 20 wandelingen

Wandel mee voor de Nationale Diabetes Challenge in de Reeshof

Vanaf 8 juni start de Nationale Diabetes Challenge (NDC) weer in de Reeshof. Vanaf 2018 wordt dit evenement samen met het Sportbedrijf van de Gemeente Tilburg en wandelcoach Ria Voorzee georganiseerd in de wijk. 

Wat is de Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een zestien tot twintig weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Wanneer wordt er gewandeld?

Op dinsdag 8 juni start om 19.30 uur de eerste wandeling vanaf winkelcentrum Heyhoef. Maar je kunt er ook voor kiezen eerst op 1 juni te komen proefwandelen. Ze houden rekening met jouw wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen ze voor een wandelafstand die bij je past. Ieder jaar staat de laatste week van september in het teken van de afsluiting van de NDC. Dit jaar zullen ze de NDC wederom feestelijk afsluiten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen ze een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) te doen en kiezen ze ook het moment waarop dat gaat gebeuren.

Meer weten?

Ze hopen dat je mee wandelt. Natuurlijk begrijpen ze het als je nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge. Daarom nodigen ze je uit voor de proefwandeling op dinsdag 1 juni om 19.30 uur vanaf winkelcentrum Heyhoef, Kerkbosplaats 1 in Tilburg. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar ndc@gcreeshof.nl. De proefwandelingen op 1 juni is gratis. Voor de deelname aan de Nationale Diabetes Challenge (20 wandelingen onder begeleiding van een wandeltrainer), een wandelshirt en feestelijke afsluiting wordt een vergoeding gevraagd van €40,-.

Locatie