Laden Evenementen

Ward/Ward, Ann van den Broek met voorstelling ‘Joy, Enjoy Joy’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
24 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €17,

Op donderdag 24 februari komen Ward/Ward, Ann van den Broek naar De Nieuwe Vorst met de voorstelling: ‘Joy, Enjoy Joy’. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Joy, Enjoy Joy overschrijdt de grenzen tussen de verschillende kunstdisciplines met de inmiddels voor WArd/waRD kenmerkende combinatie van beweging, (live) muziek, tekst en video. Joy, Enjoy Joy is het grote en organische vervolg op de intieme performances die Van den Broek maakt voor Creating Joy.

Samen met ongeveer acht performers van verschillende leeftijden werkt Ann Van den Broek de losse elementen uit dit work in progress verder uit. Met The Memory Loss Collection (2018-2020) en ‘Accusations’ (2017) stonden de afgelopen jaren voor WArd/waRD in het teken van zware en persoonlijke thematiek. Maar na alle donkerte is het nu tijd voor de kleine dingen van het leven waar we kracht en troost uit putten: fijn gezelschap, mooie ontmoetingen, een goed gesprek, de voorjaarszon, een massage, breien, een brood bakken, muziek… Een voorstelling vol lichtheid en beweging. Als een pulserende, stuwende stroom.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! Bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €17,- en studenten personen van 25 jaar en jonger betalen slechts  €10,-. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.