Laden Evenementen

We Lusse Ze Gruun! – Frank van Pamelen, VOF. e.a. bij Schouwburg Concertzaal

Informatie
Datum:
12 december 2023
Tijd:
20:00 tot 20:00

Het is er weer. Terug van weggeweest. We Lusse Ze Gruun! Dé Tilburgse afsluiting van het jaar. Een feestelijk muzikaal overzicht van 2023. Rond Poels en Piushaven. Opgraving en Cityring. Bruine kroegen, blauwe gebouwen en roze piemels. Het passeert allemaal de revue. Besproken, berijmd en bezongen door een keur van lokale artiesten. Op één unieke avond.

We Lusse Ze Gruun! is een heerlijke avond vol platte praot en verbale hoogstandjes. Met ouwe meezingers en gloednieuwe nummers. Prachtige zang, vrolijke verzen en aanstekelijke muziek. Met de oud-Tilburgse tekstdichter Ivo de Wijs. Met mopperpoppen Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten. Met zanger Nol Havens, zangeres Lotte Nobelen en multitalent Frans van der Meer. Met theatermaakster Lonne Gosling, dit jaar winnares van de Ad Vinkenprijs. En met carnavaleske meezingers van De Mannen Van.

Als klap op de vuurpijl speelt VOF de Kunst de hele avond de rol van huisband. En fungeert schrijver-dichter-cabaretier Frank van Pamelen als spreekstalmeester. In We Lusse Ze Gruun! gaat heel 2023 door een vrolijke wringer. Ruim twee uur tilboterugblik en herkenningshilariteit. Tilburgse thema’s, vertolkt door Tilburgse artiesten. Kortom: maak je op voor een onvervalste ode aan de schôonste stad van ’t laand! Lòt ze mar koome, We Lusse Ze Gruun!

Bestel hier je tickets!