“We saw a light” door storyteller Laura Jansen bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
06 november 2021
Prijs: €22,50
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op 6 november komt Laura Jansen naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Deze avond luister je naar haar verhalen over vluchtelingen. Een kaartje kost €22,50. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

Laura Jansen

Het leven van Laura Jansen krijgt na terugkomst van een wereldtournee in 2015 een onverwachte wending wanneer ze begint met een avond vrijwillig vluchtelingen opvangen op Amsterdam Centraal. Dit leidt al snel tot een trip naar het Griekse eiland Lesbos op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis waar ze uiteindelijk niet tien dagen maar drie jaar verblijft. Na drie jaar hard werken, verlies, hoop en wanhoop in de kampen, start zij haar reis terug naar de ‘normale’ wereld. Een reis van vallen en opstaan.

Laura Jansen is niet alleen singer- songwriter maar ook een enorm inspirerende storyteller. Ze keert terug naar het podium, solo, zichzelf begeleidend op piano. Ze neemt je mee in haar grote verzameling aan verhalen en ervaringen. Ze zingt bekende songs als Use somebody en Bells en nieuwe songs van haar nieuwe album We saw a light.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 6 november en een kaartje kost €22,50.