Wekelijks tuinieren met gratis lunch bij Giardino D’Italia

Informatie
Datum:
29 juni 2024
Tijd:
11:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Giardino d’Italia

Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby en wil jij meer te weten komen over tuinieren, snoeien, stekken, enten en nog veel meer Lees dan zeker snel verder!

Lekker bewegen met leuke mensen en meteen iets moois opbouwen? Bij Restaurant Giardino en gemeenschapstuin Den Rijacker staan ze te springen om enthousiaste handjes. Heb je nog niet veel ervaring met tuinieren en heb je nog geen groene vingers? Geen zorgen! Jouw vingers worden vanzelf groen!

Over het tuinieren

Iedere zaterdag verzamelen ze om 11:00 uur in de tuin met een bakkie koffie of thee. Ze gaan dan lekker aan de slag in de tuin en iedereen mag ook gratis aansluiten bij een lekkere lunch rond 13:00/14:00.

Iedereen is welkom en er is ook altijd wat te doen. Je kunt kiezen uit arbeidsintensieve of kleine klusjes en neem vooral ook je eigen tuin vragen mee, onze Bram weet alles! (en anders heeft ie het zo voor je uitgevonden). Ongedierte bestrijding, wat samen te planten, hoeveel zon heeft iets nodig en hoe komt die plant nou eigenlijk aan zijn naam? Allemaal vragen waar Bram iets mee kan.

Heb je zelf vragen over werken in de tuin? Er loopt ook een expert rond op het gebied van tuinieren die je graag wil helpen met je vragen over het tuinieren.

Meer info

Geïnteresseerd in dit evenement? Stuur dan even een mailtje naar jan@janvanbeurden.nl.