Laden Evenementen

Werkplaats-Theater: “Rechtsprekers” bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
18 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €10,
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op zaterdagavond 18 maart 2023 kun je om 20:00 terecht bij De Nieuwe Vorst voor een hele bijzondere voorstelling. In “Rechtsprekers” zetten vier spelers zichzelf in de spotlights om te laten zien welke invloed grensoverschrijdend gedrag op hun leven heeft. 

Dit allemaal met hetzelfde doel: maatschappelijke aandacht en begrip van erkenning en herkenning van grensoverschrijdend gedrag. Een voorstelling die de blik van de toeschouwer spiegelt en diep naar binnen gaat. Die het soms vanzelfsprekende gedrag, bespreekbaar maakt. Aangrijpend authentiek en muzikaal. Een voorstelling die zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Voor wie is de voorstelling bedoeld?

De voorstelling is bedoeld voor mensen met en zonder een verstandelijk beperking, voor mensen die te maken te hebben met grensoverschrijdend gedrag; medewerkers in zorginstellingen, maar ook familieleden/mantelzorgers, mensen binnen onderwijsorganisaties zowel docenten als leerlingen/studenten en andere belangstellenden.

Daarnaast is het een voorstelling die emoties oproept en na de voorstelling is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Over Werkplaats-Theater

Bij Werkplaats-Theater spelen jonge en jongvolwassene mensen mensen met het down-syndroom, mensen met een migranten achtergrond, mensen uit de lhbtq+ gemeenschap, gezonde mensen en mensen met verschillende religieuze achtergronden, mensen met een licht verstandelijke beperking, rijke mensen, mensen met een psychiatrische aandoening, mensen met schulden, mensen die anders zijn dan jij en soms ben je dat zelf.

Meer informatie

De voorstelling is op zaterdag 18 maar om 20:00 uur in Theater De Nieuwe Vorst, Willem II Straat 49. Een ticket kost slechts €10,00 en hier krijg je één consumptie bij. Meer informatie is te vinden op de website van Werkplaats-Theater.