Laden Evenementen

Wie gaat er met de JOST Starterstrofee 2022 naar huis?

Informatie
Datum:
19 mei 2022
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: Gratis
Locatie:Station88
JOST Starterstrofee 2022

Op donderdag 19 mei vindt in Station88 de grote finale van de JOST Starterstrofee 2022 plaats. Tijdens deze finale zullen vier pas gestarte ondernemers hun beste presentatie ooit geven. Dit om de aanwezige deskundige jury te overtuigen dat hun ondernemersconcept de beste kans van slagen heeft. Lees snel verder. 

De JOST Starterstrofee is al meerdere malen uitgereikt aan ondernemers die maximaal 1 jaar geleden hun bedrijf gestart zijn. De titel, de prijzen en de aandacht die ze krijgen, is bedoeld om hun onderneming een extra boost te geven en ze zo een vliegende start te geven.

Finalisten

In de finale van 19 mei gaan er vier totaal verschillende bedrijfsconcepten gepresenteerd worden. Zo zal Pien Bosschieter van Écht Pien alles vertellen over hoe ze met haar huisgemaakt granola van plan is om de ontbijtmarkt van Nederland op zijn kop te zetten. Dick van Boxtel vertelt over hoe hij met Sure at Work ZZP-ers kan helpen om fiscaalproef meerdere jaren bij een en dezelfde opdrachtgever te kunnen werken. Gaat Ricky Spijkers van Gastrobar Rix ons verleiden op zijn culinaire reis die hij zijn gasten laat maken door ze gerechten te serveren die op een bijzondere wijze zijn klaargemaakt. En ook Ilona Hijstek-van Vught zal ons willen overtuigen dat haar bedrijf Shuka Coaching een innoverend concept biedt. Met haar coaching ondersteunt ze mensen in hun herstel. Waarbij ze zelfs een gecertificeerde coachhond kan inzetten. Ze wint snel het vertrouwen van mensen omdat ze zelf ervaringsdeskundige is.

Deskundige jury

In de jury die de kandidaten gaat beoordelen zitten vertegenwoordigers van o.a. Rabobank en Interpolis. Ook de huidige houder van de Starterstrofee, Kasia Piotrowska van Skintology neemt plaats. De avond wordt gepresenteerd door Rens Merkelbach en wordt gehouden in Station88, hét huis voor ondernemers in de Spoorzone in Tilburg.

Om de finale te doorstaan, kunnen de finalisten alle steun gebruiken. De finalisten en JOST nodigen daarom iedereen van harte uit om tijdens de finale aanwezig te zijn. Overweeg je ook om voor jezelf te gaan beginnen? Kom dan zeker naar de finale en haal volop inspiratie voor jouw eigen vliegende start. De avond start om 19:00u en is gratis toegankelijk. Kijk voor informatie en aanmelden op de website.

Jonge Ondernemingen Sociëteit Tilburg

JOST is een ontmoetingsplaats van en voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omgeving. De vereniging organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten over relevante thema’s die te maken hebben met ondernemen en verkopen. Denk aan marketing, acquisitie, communicatie, bedrijfsontwikkeling en financiën en administratie. JOST is een bron van kennis en ervaring en een must-have voor iedere startende ondernemer.