Laden Evenementen

Wijn & Spijs middag bij De Harmonie

Informatie
Datum:
10 maart 2024
Tijd:
14:00 tot 18:00
Prijs: €49,50
Locatie:de Harmonie

Geniet op zondag 10 maart tijdens een gezellige middag borrelen van 6 verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes bij De Harmonie in Tilburg! Benieuwd naar deze culinaire middag? Lees dan snel verder!

Vanaf 14:00 uur ’s middags ga je 6 verschillende wijnen proeven met bijpassende gerechten. We zullen je meenemen op reis en nemen jullie mee met een unieke smaakbeleving, dit in combinatie met de culinaire gerechten. Wij zijn ervan overtuigd dat na afloop iedereen meer weet over hoe je mooie combinaties van wijn en gerechten kunt maken.

Over Bijzonderewijnen

Bijzonderewijnen is ontstaan uit passie en liefde voor wijnen. Wie op zoek is naar een een bijzondere wijn die niet snel te verkrijgen is bij de slijterij, is bij ons aan het juiste adres. De wijnen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel, zijn enkel wijnen die we zelf hebben geselecteerd. De selecties vinden plaats tijdens onze wijnreizen. Naast de wijn die we graag met jullie willen delen, gaat het ook om het verhaal bij de wijn en de ontmoeting met de wijnmaker tijdens het bezoek van het wijnhuis. De geselecteerde wijnen moeten niet alleen bijzonder zijn maar ook verrassend, kwalitatief goed van smaak en toch ook betaalbaar. Voor meer informatie over Bijzonderewijnen kun je terecht op deze website. Neem ook zeker een kijkje op de Instagram en Facebook van Bijzonderewijnen.

Meerdere edities

Naast de Wijn & Spijs editie op 10 maart staan er nog meer edities op het programma. Benieuwd wanneer? We zetten ze op een rijtje voor je!

Meer informatie

Wil je meer informatie over De Harmonie? Neem dan snel een kijkje op deze website! Voor meer informatie over Bijzonderewijnen én voor de kaartverkoop kun je terecht op deze website!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bijzonderewijnen (@bijzonderewijnen)