Wildplukwandeling in Heukelom

Informatie
Datum:
04 juni 2023
Tijd:
09:30 tot 12:00
Prijs: 19,50
Locatie:Café Mie Pieters

Al wandelend door de natuur gaan we op zoek naar eetbare schatten: planten, bloemen, struiken en bomen. Je zintuigen worden geprikkeld. Je leert anders kijken, je voelt, ruikt en proeft!

Wildplukwandeling

Onder leiding van wildplukexpert Jorn Droog en natuurvoedingsadviseur Elia Breedveld ontdek je veel over het (eetbare) groen en welke planten een EHBO-kit voor onderweg vormen. Je ervaart hoe goed het doet in de natuur te zijn en hoe je je er meer verbonden mee voelt. Als we terug zijn van de wandeling maken we een unieke bosthee van de gevonden planten.

Over Jorn en Elia

“Honger? Dan koop je toch even een brood. Maar heb je wel eens geprobeerd zelf een brood te maken incl. zaaien en oogsten?” Mijn naam is Jorn Droog en ik geloof dat kennis van natuur niet alleen leuk en interessant is maar het leven ook beter helpt te begrijpen.

Elia Breedveld verteld enthousiast: “Natuurvoeding en eetbare wilde planten, daar word ik heel blij van! Een ideale combinatie voor je gezondheid en hoe leuk is het om je zelf geplukte planten te bereiden tot iets lekkers.”

Praktische informatie

  • De wandeling is zo’n 2 á 3 km;
  • Dit is een event voor volwassenen. In overleg is er ruimte voor een aantal kinderen (vanaf 6 jaar). Stuur dan even een bericht naar info@iederal.nl;
  • Honden zijn niet toegestaan.

Aanmelden

Wil jij deelnemen aan deze wandeling? Meld je dan hier aan! Wil je meer informatie? Die vind je op deze site.