Laden Evenementen

Willeke Alberti komt met Jubileumtour naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
28 november 2021
Tijd:
14:30 tot 15:40
Prijs: Variërend

Op zondag 28 november komt Willeke Alberti met haar jubileumtour naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling begint ’s middags om 14:30 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Wil jij deze voorstelling bijwonen? Lees dan snel verder voor alle info!

De voorstelling

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar 65-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals Mijn DagboekSamen ZijnSpiegelbeeld en Telkens weer. Speciaal voor deze tournee stelde Willeke een uniek programma samen vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdote. “Ik kan niet wachten om weer in het theater te staan en samen te zingen, te lachen en een traantje te laten en gewoon samen zijn”, aldus Alberti. Willeke Alberti hervat in dit nieuwe concertseizoen haar eerder uitgestelde theatertournee. Deze is slechts 14 keer te zien in theaters door het hele land. Ben er bij, want het zal haar laatste officiële solo tournee zijn!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de voorstelling kost €35,- voor de eerste rang, €31,50 voor de tweede en €26,50 voor de derde rang. Wees er snel bij want de kaarten voor deze voorstelling gaan hard.