Agenda

Willem II Bierstrasse in Stadhuisstraat

Wanneer: 18 april 2015 van 15:00 tot 19:00 Waar: Stadhuisstraat Entree: Gratis

Willem II Bierstrasse in Stadhuisstraat

Op zaterdag 18 april, in aanloop naar Willem II-FC Groningen, vindt een uniek voetbalevenement plaats in de Tilburgse binnenstad: de Willem II Bierstrasse. De Stadhuisstraat wordt hiervoor omgetoverd tot een rood-wit-blauwe bierstraat. Supporters kunnen er vanaf 15.00 uur genieten van buitenlands voetbal, hapjes en drankjes en proosten op een prachtige voetbalavond.

Samen voetbal kijken en proosten

Op 18 april speelt Willem II zijn laatste ‘avondwedstrijd’ van het seizoen. Om 20.45 uur trappen de Tricolores af tegen FC Groningen. De échte aftrap van deze voetbalzaterdag vindt echter al veel eerder plaats: om 15.00 uur in de Stadhuisstraat! Samen met je Willem II-vrienden en -vriendinnen kun je hier genieten van de middagwedstrijden in de Bundesliga en Premier League, onder het genot van een hapje en een drankje. De Willem II Bierstrasse wordt georganiseerd door het Supporters Collectief Willem II in samenwerking met Willem II, Café de Boekanier, Van Horen Zeggen, El Hambre en Jupiler.

Jupiler Meating Point

Jupiler zal in samenwerking met El Hambre het Jupiler Meating Point inrichten. Op de BBQ-smokers van El Hambre worden verse stukken vlees voor je klaargemaakt: heerlijke stukken spareribs, pulled pork wraps en ook de Duitse bratwurst zal natuurlijk niet ontbreken. Kortom, bij het Jupiler Meating Point leg je de bodem voor een lange en mooie voetbalavond!

Verkoop tickets en merchandise

Ook Willem II zelf zal natuurlijk aanwezig zijn in de Willem II Bierstrasse. In de middag kunnen Willem II-fans op de foto met Kingo en bij de Willem II-stand kun je terecht voor het kopen van Willem II-merchandise of een kaartje voor Willem II – FC Groningen.

Dabei sein is mitmachen!

Kortom, er gaat niets boven Willem II-FC Groningen, maar dit voorproefje mag je als Willem II-supporter en voetballiefhebber absoluut niet missen!

Locatie