Agenda

jubileumlogo Willem II

(geannuleerd) Willem II – NEC in het Koning Willem II Stadion

Wanneer: 22 december 2021 van 19:45 tot 21:45 Waar: Willem II Tilburg Entree: Prijzen wisselen
Bestel tickets

(geannuleerd) Willem II – NEC in het Koning Willem II Stadion

Een wedstrijd Willem II is gegarandeerd een leuke dag uit. De wedstrijden zijn voor de coronapandemie in populariteit gestegen en dat komt vooral door de sfeer in het Koning Willem II Stadion. Een wedstrijd bezoeken van Willem II is een beleving die veel meer is dan 90 minuten voetbal. 

Zo kun je voor de wedstrijd (en achteraf) genieten van een hapje en drankje bij Supporterscafé d’n Beitel. Een DJ warmt het publiek op richting de wedstrijd. Rondom het stadion zijn verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren en ook als je met de fiets komt zijn er veel opties. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan vanaf centraal station de bus richting ’t Laar of Stappegoor. Het Koning Willem II ligt op loopafstand van deze gebieden.

Koning Willem II Stadion

Het Koning Willem II Stadion bestaat uit verschillende tribunes en vakken. Op de KingSide (de noordzijde van het stadion) vind je de meest fanatieke supporters. Aan de overzijde van de KingSide vind je de Goolse Zijde. Dit is een familietribune. Met name vak N is gericht op families. Het kindervak van Willem II vind je in de hoek: namelijk vak K. Ook voor jongeren is er een speciaal vak: vak J.

Op de ring van alle vakken vind je horecavoorzieningen waar je consumpties kunt kopen. Ook zijn er voldoende toiletten in het stadion aanwezig.

Kaartverkoop

Wil je meer informatie over je wedstrijdbezoek aan Willem II? Check dan vooral de website van Willem II. 

Locatie