Laden Evenementen

William Rutten komt naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
10 november 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: €24,50

Op 10 november komt William Rutten naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Luister naar zijn verhaal over hoe hij een topfotograaf is geworden. Een kaartje kost €24,50. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

William Rutten

Het klinkt als een verhaal uit een boek: een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Als hij een paar jaar later aan de slag gaat bij Hitkrant, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen.

In dit bijzondere theatercollege vertelt William Rutten over de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen, uiteraard aan de hand van zijn allermooiste foto’s. Maar uiteraard zal William ook uitgebreid praten over fotografie: hoe krijg je ‘het perfecte plaatje’ en wat komt daar allemaal bij kijken?

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 10 november en een kaartje kost €24,50.