Winter Love Festival bij Groenrijk Tilburg (zondag)

Informatie
Datum:
07 november 2021
Prijs: Gratis
Locatie:GroenRijk Tilburg

Zet 4, 6 en 7 november maar in je agenda, want dan trap je het winterseizoen af tijdens het gratis festivalweekend bij GroenRijk Tilburg! En neem gerust je kinderen, neefjes, nichtjes, buurtjes en hun vriendjes mee. Want terwijl de kids zich vermaken bij een van de vele workshops, de verhalenverteller of in de knutselhoek, waan jij jezelf in een volledige winterse wereld. Van het parkeerterrein tot de uitgang val je van de ene in de andere verrassing. Laat de winter maar komen!

Niet één, twee maar drie dagen

Dit jaar telt het Winter Love Festival maar liefst drie dagen feest. Het tuincentrum wordt weer omgetoverd tot een heus indoor festivalterrein met verschillende sfeervolle festival areas. Je valt van de ene in de andere verrassing met live muziek, trend demonstraties, toffe groene workshops, sprookjesachtig theater en ateliers. Op donderdag 4 november opent GroenRijk Tilburg de kerstshow met een feestelijk avondprogramma. Na het openingsweekend inspireert GroenRijk je nog tot 31 december met de laatste lifestyle trends voor binnen en buiten en natuurlijk ontbreken de laatste kersttrends niet.

Gratis workshops (aanmelden niet nodig)

In het Do-it-yourself atelier maak je onder begeleiding van professionele workshopleiders de mooiste kerstboom (6 en 7 november) of decoreer je een eigen koksmuts. Leuk om in je eigen huis neer te zetten, of om als cadeau te geven. Natuurlijk mogen de ouders ook mee knutselen. Op zaterdagochtend is er tussen 10.00 en 12.00 een gratis workshop verse popcorn maken in de proeftuin.

Agenda

Parkeerterrein

 • 11:00 tot 17:00 uur – Marshmallows roosteren

Atelier area

 • 11:00 tot 17:00 uur – Workshop kerstboom knutselen

Theater tuin

 • 12:00 tot 17:00 uur – Gratis schminken
 • 11:30 tot 17:00 uur – Gratis chocomel & poffertjes voor €1,-
 • 11:45 tot 12:00 uur – Winterverhalen voorlezen
 • 12:45 tot 13:00 uur – Winterverhalen voorlezen
 • 13:45 tot 14:00 uur – Kinderliedjes zingen

Proeftuin area

 • 13:30 tot 14:00 uur – Optreden Thijn de Brouwer
 • 14:00 tot 14:30 uur – Optreden Malu Grochla
 • 14:00 tot 14:30 uur – Optreden Thijn de Brouwer
 • 14:30 tot 15:00 uur – Optreden Malu Grochla
 • 15:00 tot 15:30 uur – Optreden Thijn de Brouwer

Living area

 • 12:00 tot 17:00 uur – Rad van Fortuin

Kamerplanten area

 • 11:00 tot 12:00 uur – Droogbloemkransworkshop
 • 13:00 tot 14:00 uur – Droogbloemkransworkshop

Festival Foodcorner

In de Festival Foodcorner serveert GroenRijk Tilburg tijdens het festival diverse specials. Zo is er een foodtruck waar je warme poffertjes koopt voor slechts €1,-. Voor de kinderen is er gratis warme chocomel. Op het sfeervolle terras geniet je daarnaast van een lekker bakje koffie tijdens het shoppen door. Hier kun je ook terecht voor ontbijt, lunch, borrel of een take away festivalsnack. Voor klantenkaarthouders is er een speciale aanbieding: koffie met appelgebak voor €2,50. Check de website voor een overzicht van de Proeftuin aanbiedingen.

Kerstinspiratie

Ook zo gek op alles wat er met kerst te maken heeft? Kom dan naar de kerstshow in het ‘Christmas Experience Centre’. Natuurlijk zet je in de kerstperiode een mooie kerstboom vol met lampjes en kerstballen op. Maar er zijn nog zoveel meer sfeervolle opties. Kom naar de kerstshow van GroenRijk Tilburg om de nieuwste trends te spotten.

En vergeet niet aan het prijzen rad op de trendafdeling te draaien, want wie weet win jij wel een hele leuke kerstprijs.

Een nieuwe Trendstage

Breng een bezoekje aan het Winter Love trendstage. Een aanrader voor de liefhebbers van green lifestyle en interieur. Met een supertof programma bestaande uit groene workshops als een droogbloemring maken (vooraf reserveren). En wil je weten welke planten op dit moment helemaal hip en happening zijn? Vraag een van de medewerkers om trendadvies.