Laden Evenementen

Winter retraite bij Het Zonnelicht

Informatie
Datum:
29 januari 2023
Tijd:
13:30 tot 17:00
Prijs: €55
Locatie:Het Zonnelicht

De feestdagen zijn voorbij, de winter is nog maar net begonnen, het nieuwe jaar ligt als een leeg blad voor ons. Vaak is januari een gekke maand. Na de drukke december maand is het nu pas echt winter, er zijn weinig activiteiten en het leven kabbelt voort. Buiten is het koud, maar de dagen worden al weer langer. Onze energie begint langzaam weer meer naar buiten te keren. Toch laat de lente, de tijd van groei en bloei, nog even op zich wachten.

Over de retraite

Tijdens de mini-retraite kom je met een groep mensen samen. Met de verschillende oefeningen voeden jij jouw inspiratie en brengen we onze energie in beweging. Er wordt een mooie combinatie gemaakt van in -en uit ademen, beweging en ontspanning, stilte en delen. Het is weer even afstemmen op jezelf en dat in een veilige en warme setting. Om met die afstemming het jaar 2023 in te gaan.

Deze mini-retraite wordt georganiseerd door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk. Zij creëert een warme sfeer waarin je mag zijn wie je bent, precies met hoe het op dat moment is. Onderdelen die bij haar retraites aan bod kunnen komen zijn onder andere Qi Gong, verschillende vormen van meditatie, visualisatie, oefeningen voor innerlijk inzicht, dans, zelf-massage.

Meer informatie

De retraite is op zondag 29 januari en  vindt plaats bij Het Zonnelicht: Lanciersstraat 90G. De retraite duurt van 13:30 uur tot 17:00 uur. De prijzen variëren. Zo betalen de early birds €50,- en een regulier kaatje €55,-. Meer informatie over evenement vind je op deze website!