Agenda

winterkermis tilburg

Winterkermis Tilburg 2016 – 2017

Wanneer: 21 december 2016 tot 8 januari 2017 Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: Gratis

Winterkermis Tilburg 2016 – 2017

Dat we de grootste kermis van de Benelux hadden, wisten we natuurlijk al. Naast deze grote editie in de zomer, krijgt Tilburg er deze winter ook een winterkermis bij. Deze winterkermis vindt plaats van 21 december 2016 tot en met 8 januari 2017 in de Tilburgse binnenstad.

Winterkermis Tilburg

Er worden zo’n dertig attracties gebouwd. Maar waar kun je deze vinden?

  • Heuvelplein
  • Heuvelstraat
  • Pieter Vreedeplein
  • Piusplein
  • Paleisring
  • Oude Markt

Openingstijden

De Tilburgse Winterkermis opent de meeste dagen tegelijk met de winkels. De sluitingstijden zijn op het Pieter Vreedeplein om 22.00 uur. Op de meeste andere locaties sluit de kermis om 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag om 00.00 uur. Alleen de Heuvelstraat sluit tegelijk met de winkels. Tijdens de jaarwisseling mogen alle attracties tot 06.00 uur open blijven. De hele Eerste Kerstdag en op 1 januari (vanaf 06.00 uur) zijn de attracties gesloten.

Kerstmarkt

Als aanvulling op de kermis organiseren ondernemers op de Paleisring en het Piusplein een wintermarkt. Deze markt bestaat uit kersthuisjes waar zeven creatieve ondernemers hun eigen invulling geven. De kerstmarkt is elke dag geopend tijdens de periode van de winterkermis.

Winterbeleving

De wintermarkt is samen met de winterkermis een aanvulling op de algehele winterbeleving in de Tilburgse binnenstad. Want ook dit jaar kunnen we weer genieten van prachtige sfeerverlichting in het centrum.

Locatie

Reageer op dit bericht