Agenda

winterparade

Winterparade op het Pieter Vreedeplein

Wanneer: 6 december 2019 tot 5 januari 2020 Waar: Pieter Vreedeplein Entree: Gratis

Winterparade op het Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein verandert deze winter in een heuse winterparade. Ga je shoppen in de binnenstad? Loop dan tussen 6 december en 5 januari zeker even over het supergezellige Pieter Vreedeplein.

Live Cooking, de Omgekeerde Kerstbingo, marshmallows roosteren en de Kerstkaraoke: op het Pieter Vreedeplein is van alles te beleven! Bezoek verrassende activiteiten in het kersthuisje en laat jouw kerstwens achter bij de Wensboom. Voor de kleintjes staat er een prachtige nostalgische draaimolen. Verder vind je er een levende kerststal ter grootte van een kinderboerderij, een oliebollenkraam en zijn er aan het plein genoeg winkels voor je kerstinkopen.

Meer te doen in de binnenstad

Van 6 december tot en met 5 januari staat de Tilburgse binnenstad in het teken van Winter in Tilburg. Gedurende deze maand staat er een ijsbaan op de Heuvel, een levende kerststal op het Pieter Vreedeplein, is de stad prachtig versierd, staan er overal kraampjes en zijn er veel extra koopmomenten. Ook barst de binnenstad van de winterse evenementen. Check de agenda voor alle evenementen, of lees deze artikelen voor meer informatie:

Locatie

Reageer op dit bericht